2023-08-03
位于天文台道尖沙咀新开左一间楼上Bar , 尼间Bar 有Live Band ,桌球、掾飞标等设施比大家 ,岩哂收工 放假同朋友出黎轻松Chill 下~menu 食物种类虽然唔多,但沙侓、小食、意粉各有几款比客人拣,而且食物质素一D 也不差,而Drink menu 要问佢拎QR Code 先睇到,有咩饮,而我地饮𠮶两杯系店员推荐的,因为我唔饮多太浓酒精既饮品✨白汁香蒜海鲜意大利粉 $138海鲜配料非常多有蚬、八爪鱼虾仔咁,白汁味道较浓食落好creamy ✨秘制脆炸鸡翼 $88秘制脆炸鸡翼即叫即炸入口热辣辣,炸粉口感刚好唔算太厚粉,咬落肉汁多肉质嫩滑好食👍🏻✨自家制泰式松阪猪 $138一上枱我仲以为系猪颈肉,松阪猪系指猪脸颊下方连结后颈的一小块肌肉,油花分布均匀,吃食落不油腻带点微脆口感,感觉又真系有少少似猪颈肉😂,而自家制酱汁偏酸辣,钟意辣既朋友可以蘸黎食✨Double Berry🍓$128草莓调配既精酒饮品非常多,之前饮既多数偏死甜同酒精味,但尼间既Bouble Berry 果味非常重😳饮得出系新鲜水果制作成的,而且甜而不腻非常解渴✨Yogurt Melon 🍈 $128因为我话唔饮
✨白汁香蒜海鲜意大利粉 $138
✨秘制脆炸鸡翼 $88
✨自家制泰式松阪猪 $138
✨Double Berry🍓$128
✨Yogurt Melon 🍈 $128
因为我话唔饮得太浓酒精所以店员就话整尼杯比我,蜜瓜味道清新香甜,酒精味唔重配合埋Yogurt 既酸甜,真系好岩唔太钟意酒精味既人饮😍😍
系我饮过最好饮既酒精饮品👍🏻
总括,餐厅饮品质素几高,如果食完饭想同朋友饮酒吹水推荐大家一试!