2020-03-24
小妹比较钟意饮酥皮汤,都唔多地方有而且仲要系黄店,当然要去试下!因为唔食得牛,我点左洋葱猪扒,而男朋友就点左西冷~我就要酥皮罗宋汤,男朋友就要普通罗宋汤~外边好多酥皮汤都系配白汤,而我系红汤派,我问靓女职员,佢话红白都可以,所以可以配红汤非常之合我心意!!!好快就上汤上餐包~酥皮有少少少少㶶,但唔大影响~两层既厚厚酥皮,浸落好香浓既罗宋汤食,好好味有一个餐包㶶到吓亲我,不过唔影响,㶶味未到好劲,中间依然香软仲已夹好牛油系入面。汤都未饮完,扒就上菜喇!见到块猪扒好大块,仲要系两块。未食就知道系食唔晒猪扒既肉唔错,系边位肥膏多左少少,比我切走晒!洋葱汁就正正常常既味道~最后真系食晒d菜同块扒就食唔落意粉~至于男朋友点既牛扒我无影,挂住食!佢话我块扒好食过佢块西冷~最后饮埋杯饮品就满足晒!绝对系抵食抵食抵食!!!而且店员都好靓女,又好有礼貌!!抵食又好味既良心店,绝对要支持!!!
因为唔食得牛,我点左洋葱猪扒,而男朋友就点左西冷~
好快就上汤上餐包~
汤都未饮完,扒就上菜喇!
见到块猪扒好大块,仲要系两块。未食就知道系食唔晒
最后饮埋杯饮品就满足晒!
绝对系抵食抵食抵食!!!而且店员都好靓女,又好有礼貌!!
抵食又好味既良心店,绝对要支持!!!