2022-04-24
长沙湾驰名酥皮蛋挞王 呢排多左留意蛋挞 见到吸引就买 呢间竟然够胆卖$9一个蛋挞 讲紧同区平均都要系$4-5个 都keep住有人买 即刻买来试试( 最近食咗过10个蛋挞 睇黎可以向蛋挞专家之路进发🤣).⭐️传统酥皮蛋挞$9🔥见到啱啱出炉 蛋浆胀卜卜 真心劲吸引👍🏻望卖相见到酥皮有化开👍🏻拎上手都极热 会闻到少少酥皮香味👍🏻酥皮入口都松化 蛋浆相对cream过上一间唔敢讲系全香港最好食但明显系一个高分嘅蛋挞酥皮蛋挞要有嘅 佢都做到.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_长沙湾.#金园茶餐厅 (长沙湾)地址:长沙湾青山道314号地下.⭐️评分:味道:4.5/5 唔比5分 留空间 未来一定揾到更好食环境:-/5服务:-/5抵食:3/5 3月都系$8 我4月去就加价sad.‼️想睇更多资讯‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #
( 最近食咗过10个蛋挞 睇黎可以向蛋挞专家之路进发🤣)
⭐️传统酥皮蛋挞$9
但明显系一个高分嘅蛋挞
酥皮蛋挞要有嘅 佢都做到
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_长沙湾
#金园茶餐厅 (长沙湾)
地址:长沙湾青山道314号地下
⭐️评分:
味道:4.5/5 唔比5分 留空间 未来一定揾到更好食
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3/5 3月都系$8 我4月去就加价sad
‼️想睇更多资讯
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #香港美食 #蛋挞 #长沙湾美食