2014-07-09 3009 浏览
呢排天气非常炎热,上次食过旦王花嘅咖喱觉得好好味,今晚又心思思想食,于是揸车向锦上路出发!我六点钟左右去到,但天气有啲闷热,又唔想坐室内,但职员好醒目咁推咗部冷风机俾我,即刻爽晒!正!之后点咗个几个𩠌旬壳鱼木瓜沙律~鱼肉够滑,木瓜够爽!蕃茄牛尾~蕃茄味浓,牛尾好冧(我本身唔系咁钟意食牛尾,不过朋友话好味就试下!)的确唔错!泰式鲜尤~肉质爽口,但味道可以辣啲!宫庭牛肉~睇落似咖喱牛腩,但食落有啲似喇沙味,冇咖喱味,椰汁味好浓,好味道!之后,饮小小啤酒,一杯冰冻龙眼茶,亨受呢度优美嘅环境!今次我留意到啲职员个个笑容满面,之前食评讲果个口黑面黑女职员唔见咗!食紧期间,有个笑客满面嘅男人行埋嚟问我意见(我估佢系呢度老板),倾咗几句,好Nice!整体嚟讲,服务及食物都有进步!

之后点咗个几个𩠌

旬壳鱼木瓜沙律~鱼肉够滑,木瓜够爽!

的确唔错!

泰式鲜尤~肉质爽口,但味道可以辣啲!

之后,饮小小啤酒,一杯冰冻龙眼茶,亨受呢度优美嘅环境!

整体嚟讲,服务及食物都有进步!
鱼沙律
宫庭牛腩