2020-06-07 52 浏览
好耐好耐冇食过酸菜鱼啦!呢到地理位置都几方便,行完街上黎食好方便!呢到好贴心,会比埋口罩袋你!因为有4个人食,叫左个土豪老坛酸菜鱼,仲加左寛粉、豆卜。豆卜吸晒汤汁,好够味!寛粉都好烟韧。酸菜够酸,而且每一块鱼都好大块,好足料。呢度啲雨都冇乜骨所以食落好方便,又唔惊会哽亲。就连平时唔食鱼嘅朋友,都话好好味。鱼块都好滑。因为我哋都唔太食得辣,所以叫咗小辣,食落啱啱好,唔会太辣,而且有少少辣味,好过瘾!小食方面,叫咗个上上签,本身以为系冻食,但原来系暖暖地的,入边有莲藕、莴笋、鹌鹑蛋、凤爪、椰菜花等等。仲叫咗个酥炸毛面蓝,个名好搞笑,原来系炸猪肉丝,仲配上少少辣椒粉,食落好脆口。甜品最后就叫咗雨露均沾,完满结束。