2023-02-20
印象中已不太记得食过几多次,好像都有分店都食均了,不过今次印象深刻既吾系食物质素,系店只既服务态度,由踏出䢂个刻就感受到。讲返食物先,我同女朋友叫左个二人份量既老坛酸菜鱼,第一啖食落无以前咁辣,可能我接受辣程度提升左,鱼肉依然以往的滑口,感觉上多左一啲调味料,所以汤底有少许浓烈左,我依旧会装汤底黎饮🤭🌶️我选择了午餐肉及青旬,净系食鱼都饱肚一半。仲叫咗一个凤梨咕噜肉,第一次食口感好爽,咕噜肉炸得好脆,咕噜肉炸得好脆,切成好细块一口一旧好松化,凤梨够晒酸甜调味一流。另外土豆红烧排骨,在水准之中,不是我至爱所以不多评。食到辣辣地叹返厨十三独家茶道,我忘记了问调员系咩茶,下次再去先问。我们饮到第三壶,店员好礼貌帮我哋换茶,我今次食到好开心,下次会再去呢间分店,宾至如归嘅感觉。