2023-02-17 90 浏览
宝琳商场新开左间酸菜鱼🥰望落环境唔错 午市套餐够抵食😉去到下午茶时间都keep住好多人食😯麻辣干锅拣左牛肉干锅🐮份量好足👍除左牛肉都有好多配菜,例如莴笋、土豆、莲藕同埋椰菜😇味道唔会死咸 调味得宜😺 不过牛肉用了太多松肉粉🥲🥲食落冇晒牛肉嘅口感 系一碟滑牛😅😅其他蔬菜亦有飞水后再炒嘅口感😔失去爽口嘅感觉🥴🥴失色不少🤨🤨蒜泥白肉呢个小食又系非常失望!上菜已经见到白肉份量只有数片 用了大量粉皮垫底 而且只有少量蒜粒及辣椒油 食落味道淡 仲食到白烚猪肉味🥹🥹🥹好失望 酸菜鱼酸菜鱼反而好有惊喜,汤底唔会太酸,好味😋鱼片份量都几多 而且非常嫩唔腥又冇骨👍👍其他配菜都好丰富 午市套餐来讲 非常抵食又好食😋😋呢间餐厅仲有好多选择 见到晚市好多小菜都好吸引,有机会都会再试下

麻辣干锅

蒜泥白肉