餐厅: 富怡粉麵專家
资讯:

2022-07-24 832 浏览
今日同女朋友👱‍♀️行到北角 突然见到一间牛杂面店有酸辣粉食,女朋友都几钟意食酸辣粉🤤所以我哋入左佢食 一行到入去 比我想像中嘅环境要好 以前去食牛杂全部都系圆枱 四五个人迫埋一齐 😵‍💫😵‍💫但呢间枱櫈都算阔落 有卡位👍👍 唔使同人迫呢间嘅酸辣粉啲𩠌选择太多 所以我哋嗌咗一碗酸辣猪颈肉鱼蛋薯粉同麻辣牛丸肥牛薯粉 试下 当黎到嘅时侯 我同女朋友一开始都好疑惑啲薯粉同出面食嘅唔同 会唔会中伏 点知有啲惊喜🙀🙀薯粉好有咬感 而啲猪颈肉唔会话太干太韧 鱼蛋都好弹牙 不过有少少酸 食完先知原来可以叫小酸 整体都几好食嘅 小弟就食麻辣 𠮶个麻辣味麻得来又唔系话好辣 ,唔食得辣嘅朋友都可以试吓 加埋佢个牛丸系好夹 下次会同女朋友再嚟试其他𩠌

呢间嘅酸辣粉啲𩠌选择太多 所以我哋嗌咗一碗
酸辣猪颈肉鱼蛋薯粉同麻辣牛丸肥牛薯粉 试下