2012-11-03
为左呢间野特登开ac! 真心好差!𠮶日同几个fd一齐去食呢间野,系其中一个fd介绍,因为佢听讲都ok.本身满心期待,但系食完真系把几火我地𠮶日入到去,间店冇咩人,𠮶日我地系想食酸辣粉,所以冇叫火锅.我地点好晒餐之后,就叫个侍应落单... 但佢知道我地唔系叫火锅之后,就同我地讲:"你地再睇下要d咩啦"𠮶时已经觉得服务态度唔系几好,但我地都仲另外叫多两个𩠌,分别系口水鸡同埋麻辣猪耳.上左酸辣粉,结果又唔酸又唔辣, 甘我地就叫人加下味,第一次十问九唔应,完全忽略左我地第二次同佢讲,佢就同我地讲:"吓,唔可以再加架喇涡"叫第三次先肯叫一个类似经理级嘅负责人过来,个侍应仲黑口黑面,好唔耐烦甘同个经理讲:"佢地话唔够辣涡~" 以为加完有啖好食,点知加完变成甘红.但依然冇酸味,个辣味得个辣字又唔香,结果因为太辣而成豌冇食唔好食都唔系重点,但服务态度差真系接受唔到,好受气的一餐 冇下次 ! btw, 实话实说, 其他两个𩠌都ok嘅, 食得过
本身满心期待,但系食完真系把几火
我地𠮶日入到去,间店冇咩人,
𠮶日我地系想食酸辣粉,所以冇叫火锅.
上左酸辣粉,结果又唔酸又唔辣,
甘我地就叫人加下味,第一次十问九唔应,完全忽略左我地
第二次同佢讲,佢就同我地讲:"吓,唔可以再加架喇涡"
以为加完有啖好食,点知加完变成甘红.
btw, 实话实说, 其他两个𩠌都ok嘅, 食得过