2018-09-07 531 浏览
今日叫左一个酸辣云吞米线+净云吞,打电话去果时见佢好似听吾太清楚我讲野,我就重覆左差吾多3次自己要d 咩俾佢知,佢都重覆左1次俾我知,讲地址果时明明佢地就系街市附近,个啊姐就话吾知街市系边?都算,我慢慢再话佢知街市系边,讲左3分钟,佢见我吾肯放弃,终于谂得起隔离就系街市,去到大厦楼下,管理员按照惯例,要求啊姐登记个名先再送上去,个啊姐就打俾我话吾识登记,就要我落楼拎,咁我就叫管理员听电话,管理员就话通融一次吾洗登记,之后就俾返个啊姐听返个电话,我就听到个啊姐仲一路闹紧个管理员,话佢好要佢登记,话管理员有问题,都算,但最后送到黎既系清汤云吞米线。我打返去想要返酸辣个汁,个啊姐第一句就话我系叫清汤云吞米线,我话我重覆左3次,你都覆左我1次系酸辣云吞米线,佢问咁我想点,我好吾得闲,你食住呢个先喇,就cut 左我线。态度一直好差,吾系讲野大声就无礼貌,但一直推卸责任去我到,连吾好意思都无讲句,仲要cut 我线。大佬,我想要返个酸辣汁咋。如果下次叫云吞面,黎左个牛肉面,但我吾食牛既,都系一句你食住呢个先就算?平时佢地吾得闲都会同我讲吾送,如果真系咁吾得闲,不如好似之前咁同我讲送吾到。

外卖送餐