间中都会去但马屋打边炉,佢地最近出左夏日限定的夏祭蕃茄寿喜烧锅😍 汤底蕃茄寿喜烧,比起一般寿喜烧加入咗香浓蕃茄汤🍅有酸酸甜甜的感觉,十分适合炎热的夏天,没有半点油腻,食呢个汤底好够味,酱油都唔使点。呢个寿喜烧锅同其他汤底的锅都唔同,用左浅平啲既铁锅,比得上日本正宗嘅寿喜烧锅,同埋上菜嘅时候都已经放咗其他蔬菜,成件事卖相好靓😍店员都好好会帮忙倒汤。拣左日本产黑毛和牛及北海道梦之大地豚放题套餐,黑毛和牛真系好好食💯同一般牛肉无得比,脂肪分布平均,质感软嫩😍 北海道梦之大地豚都唔错,色泽粉嫩,味道甘甜,要encore多几碟先得!自助吧都有超过30款配料,丸、蔬菜🥬🥦等等都好新鲜👍🏻甜品系第二个胃,呢到Häagen-Dazs雪糕任食🍨超正!呢个就食咗咖啡同cookie and cream口味😋埋单之后仲玩左日本的拉绳抽奖游戏,睇吓自己好唔好彩抽中啲咩,有现金卷、小朋友玩具等,都几得意😛📍#但马屋 (#Vcity) (#屯门美食)#屯门 V City1楼L1-8号舖
店员都好好会帮忙倒汤。

自助吧都有超过30款配料,丸、蔬菜🥬🥦等等都好新鲜👍🏻

📍#但马屋 (#Vcity) (#屯门美食)
#屯门 V City1楼L1-8号舖