2022-06-02 138 浏览
推介!推介!推介!叫左大辣中麻,个汤够辣又够麻,一啲都唔流仲会愈食愈辣,啲牛系薄切牛,好入味劲嫩口好,配料方面有宽粉,啲宽粉有好多条唔系得一两条同埋口感好烟靭好入味,仲有黑木耳好爽口,仲有豆卜同莲藕。如果好钟意食宽粉系可以俾多$30加底。必食!个汤底都系大辣中麻不过无水煮牛脊肉咁辣,个汤底够酸够辣,啲鱼方面好滑煮得岩岩好唔鞋同无骨,配菜有莴笋宽粉豆卜同菇,配料全部都好入味,加个白饭配汤应该会仲正鸡丝粉皮个份量岩岩好,唔会太多都唔会太少,太多都唔会太少,个酱够味唔会稀,仲有啲鸡丝同青瓜炸馒头基本上我见每枱都会叫,只船会喷烟同有个诸葛亮系船头,一份有6件,个馒头几香几脆,应该系即炸既,个酱有炼奶,秘制葱酱、甜辣椒酱、芫荽酱 ,我净系试左个秘制葱酱,个口感有啲似葱油饼咁好生特别几唔错另外仲试左黑糖糍粑$58不过有啲失望个酱系唔错既,不过个糍粑既口感唔够黏,净系得脆既感觉洛神花茶$482人份量,个外型几特别,味道酸酸甜甜,可以解腻,都倒到几多杯

推介!推介!推介!

水煮牛脊肉

必食!