2022-09-19 42 浏览
放工同朋友一行四人去打边炉~ 总是觉得人多就是要一起打边炉因为方便在于大家想食咩就食咩~ 我们点了海鲜火锅配熬制50小时的海鲜汤~ 餐厅职员会先上摆放美丽的海鲜火锅,火锅有龙虾有花胶有花甲有鲍鱼有象拔蚌超级超级足料的火锅好像刺身一样地上盘后职员会点火炒香一下再加牛仔50小时的海鲜汤~ 我们先饮用海鲜汤配上炒过的海鲜~轻炒过的海鲜非常香口!加埋超级香浓嘅海鲜汤真系一流!花胶同埋鲍鱼都好正!冇谂过我食火锅仲可以饮到咁好味嘅海鲜汤!饮完海鲜汤后,餐厅职员会加水进去海鲜汤类给我们打边炉~ 我们的套餐有牛肉拼盘,各式手工制丸子,云吞和饺子🥟仲有脆鱼皮牛肉拼盘真系超级靓!有好多牛肉嘅唔同部位,连牛白肉都有~ 非常香口!啲肥牛既雪花都好靓好好味!手工丸子全都好正!!新鲜又好味超级大弹牙!手工水饺全部都好新鲜好正!真心觉得呢一间火锅好好味!好有心嘅配搭组合!我哋仲叫咗支清酒饮,边饮酒边食火锅真系一流!
放工同朋友一行四人去打边炉~
总是觉得人多就是要一起打边炉
因为方便在于大家想食咩就食咩~

我们点了海鲜火锅配熬制50小时的海鲜汤~
餐厅职员会先上摆放美丽的海鲜火锅火锅有龙虾有花胶有花甲有鲍鱼有象拔蚌超级超级足料的火锅好像刺身一样地上盘后职员会点火炒香一下再加牛仔50小时的海鲜汤~ 我们先饮用海鲜汤配上炒过的海鲜~

🥟仲有脆鱼皮

手工丸子全都好正!!新鲜又好味超级大弹牙!
手工水饺全部都好新鲜好正!真心觉得呢一间火锅好好味!