见到啲评价话出餐慢同服务差但有时觉得真系睇运气😂😂平日5点几同友人即兴约又唔太饿就去左airside 呢间afteryou🫶🏻入座时侍应见到我哋好快就安排咗座位呢间分店亦都好开阳楼底好高 座位阔落唔会好迫 所以都几舒服加上我哋嚟嘅时候有冇咩人.几年前去泰国都要专登食一次之后喺铜锣湾都食过几次最印象深刻系佢哋芒果糯米饭冰冰😍.一嚟到就心思思当然要食佢嘅冰啦!但系女仔有两个胃㗎嘛!又想贪心要多份Toast😂😂但系好在佢有细份嘅size去拣冇咁罪恶今期流行榴连!当然要榴连忘返一下啦!!(唔记得影相tim🙈).QR code自己落单,我哋两个人叫咗以下👇🏻· 一份榴连冰冰🍧· 一份细份嘅泰式奶茶吐司🍞 $115· 两杯白色果圜热茶🫖 $40杯埋单共$303一落完单侍应就摆低咗餐具俾我哋了之后就上咗热茶先冇几耐就上咗榴连刨冰个刨冰本身已经系榴连底,味道都出,可以话一啲都唔淡!!上面系椰子酱!成日好好奇点解佢哋个cream可以present得咁靓🤭成个刨冰就咁食都已经好好食!好够味!之后食到中间系有糯米饭㗎!!糯米饭都好软糯绵绵,赞!隔离仲有一小兜仔榴梿蓉,榴连爱好者一定要食!.之后就上泰式奶茶吐
见到啲评价话出餐慢同服务差
但有时觉得真系睇运气😂😂
入座时侍应见到我哋好快就安排咗座位
呢间分店亦都好开阳楼底好高 座位阔落唔会好迫 所以都几舒服
加上我哋嚟嘅时候有冇咩人
几年前去泰国都要专登食一次
之后喺铜锣湾都食过几次
最印象深刻系佢哋芒果糯米饭冰冰😍

QR code自己落单,我哋两个人叫咗以下👇🏻
· 一份榴连冰冰🍧
· 一份细份嘅泰式奶茶吐司🍞 $115
· 两杯白色果圜热茶🫖 $40杯
埋单共$303

一落完单侍应就摆低咗餐具俾我哋了
之后就上咗热茶先
冇几耐就上咗榴连刨冰
榴连刨冰

个刨冰本身已经系榴连底,味道都出,
泰式奶茶吐司

之后就上泰式奶茶吐司,个吐司热辣辣香脆唔干口!重点当然配埋个两球泰式奶茶雪糕!泰开心,同埋佢个泰式奶茶雪糕唔会死甜!好满足嘅下午茶!
只要间铺唔系咁多人排队嘅话应该都可以再返嚟😂😂

榴连刨冰