2022-07-05
今次到访呢间食fusion汉堡包嘅餐厅🍴吸引我去嘅绝对系个甜品🥳 超出名嘅ice cream bao终于比我食到噜🤪🧑🏻💼服务: 成间舖头得两个人serve客 想叫佢哋拎杯水都等得有几耐🥺希望之后有所改善~🪵环境: 餐厅有得拣坐舖头内或者露天位置⛱春天秋天坐出边吹下风都好唔错🤟🏻🥢entrée: pork belly bao🍔 ($88)呢个汉堡包最特别嘅系:用馒头做皮🤤 而且冇用牛油煎过先上枱 冇咗平时咁肥腻🤞🏻就算破戒都冇咁伤心啦🤣 中间嘅馅有慢煮猪腩肉~真系好淋身🫶🏼 而且肥膏同肉嘅比例啱啱好✅ 咬落去肥瘦都食到晒 超滋味!! 其他配料仲有大葱紫苏叶沙律🥗 同慢煮腩肉都好夹 所以下次再去我一定会encore✨desserts: 🥢green tea ice cream bao🍵 ($38)🥢salted ice cream bao🍦($38)都系甜品最好食🙌🏻 炸馒头包皮炸至金黄色🌟分别夹住抹茶同埋云呢拿雪糕🍨 细细个好的骰 系成个lunch嘅点缀🥰 呜呜好满足!!🪐my pick: green tea > salted
🥢salted ice cream bao🍦($38)
🪐my pick: green tea > salted