🌟✨   Sidekick Bar尝鲜时刻!有一班靓女朋友,话铜锣湾耀华街,啱啱有间Sidekick Bar新开张,话要带我开启全新夜生活! ✨🌟呢度有独具特色嘅鸡尾酒同小吃,新张期内,仲有超值八折优惠!俾佢地讲完之后,紧系唔会净系叫啤酒咁寡啦!即刻叫左两款鸡尾酒,等Bar Tender,展现佢地独特嘅艺术。🌙等紧嘅同时,望下呢度嘅环境。 呢度系香港夜生活的灵魂。因为环境高私密度,可以同朋友、爱人讲咩都得。呢种无忧畅谈嘅感觉,即刻唔想再落老兰。 🎉 新店新气象,Bar Tender哥哥,沟左呢两款特色鸡尾酒俾我地试,要我地品鉴下! 🍹Long Island iced tea $78里面有Gin,Rum,Vodka,Tequila,Triple Sec,Lemon,Coke,用左咁多烈酒,感觉好易醉,不过因为按小比例,所以唔啃喉,加埋可乐嘅气,同柠檬嘅清新,反而做到爽口丝滑。 Shooter $138/6shotsYoung-Soju-Passion Fruit烧酒本身太难入口啦!Bar Tender将烧酒加左热情果汁,一

🍹Long Island iced tea $78

Shooter $138/6shots
Young-Soju-Passion Fruit

烧酒本身太难入口啦!Bar Tender将烧酒加左热情果汁,一种清新果香,令烧酒年轻化,可以喺酒吧饮。

2024-01-18
$108 (宵夜)
  • LongIslandicedtea