食完晚饭 同frd子意犹未尽,frd子推介 话我一定会钟意呢度,9:30左右到店,我一入门比Bar rack吸引左,摆满各式各样 有贵有平既酒,Drink list仲有好多选择tim我要坐吧枱位 期待调酒师表演🔸Citrus Passion $68是Mocktail来的,由多种果汁组成: 热情果+青柠+蔓越莓+菠萝etc.,造型几靓 入口酸酸甜甜🔸?????? $78点解系一堆问号? 调酒师话是「无名的」😂因为我话Drink list太多选择 拣唔到心水 叫佢帮我拣,佢就即席Tailor made一杯,Sparkling…少少甜甜地 有酒意又唔会太浓烈,好重士多啤梨果香,好岩我口味店内初时是播著英文歌,同调酒师倾倾下突然Live Band Show开始,歌手同琴手都好friendly,由90年代到依家既歌都得,比我地任点歌仲有好多互动呢度有同另外餐厅合作,所以除左小食 仲有日式同泰式两款Menu,原本想点炒软壳蟹,不过10:15太夜了 泰菜厨房收左工😂咁就点两串日式串烧做下酒菜: 1️⃣盐烧鸡翼 & 2️⃣荔枝猪肉卷,肥美油香 外脆内嫩又JUICY,是真。餐厅级水准坐坐下发现...Champa
我要坐吧枱位 期待调酒师表演

🔸Citrus Passion $68

🔸?????? $78

坐坐下发现...Champagin做紧Promotion 第2支半价,同隔离2枱夹份开左2支,咁就可以用到个promote又试到2种champagin😝

Live Band表演仲会有一part同客人Jam歌时段,不知那里来的胆量 可能饮多左两杯,我都有点歌同过去一齐唱,HAPPY🫶🏻多谢各位呢晚在场既客人无掟我鸡蛋同多谢琴手老师,佢真系好PRO,唔需要担心唱得好唔好,佢地识带住一齐唱一齐搅气氛👍🏻台上台下全部一齐玩

*逢星期二 & 六晚都有Live Band SHOW

*Staff好NICE,知我地第一次上去饮野,同我地有讲有笑

*估唔到有Tailor made drink

*有VIP房 问过...消费$3500就可以卜房玩一晚,呢度开Party应该都唔错

*呢晚玩得好开心 之后会再去
5天前