2018-01-28
星期六瞓到自然醒,早餐时间又过左,突然醒起之前朋友提过呢间既 ALL DAY BREAKFAST 好鬼掂,二话不说起身出车去揾食。去到刚刚好门口有一枱,今日天气唔太热,又有少少风,正!露天茶座FEEL ! 一坐底,贪食的我,就点左最大份的 SPECIAL ALL DAY BREAKFAST,呵呵!乜都齐晒,一次过试晒佢!我仲叫左至爱泡沫咖啡,正! 朋友仔就点左个 TWIN EGGS BENEDICT 加 榛子咖啡!上餐都好快,我一见到份 SPECIAL ALL DAY BREAKFAST 已经心心眼😍,岩晒我口味,嘻嘻!接主朋友果份都到埋,卖相真系不得了,我地2 个 已经好肚饿,流晒口水,马上启动!SPECIAL ALL DAY BREAKFAST 都好丰富,有 3款唔同口味既香肠,我最钟意系佢有 一个班尼迪蛋,一切开蛋汁慢慢流出,蛋下面块多士仲系脆卜卜架,有惊喜!赞👍 佢个沙律菜都好新鲜,沙律汁好突出,正!