2022-10-09 26 浏览
阿杏饭团 (富华中心) (荃湾).自从系旺角食过一次后就觉得好好食,快手又饱肚。荃湾呢间仲要好近地铁站,买一个都够顶一日🤭.▪️新宿烧汁牛扒饭团▪️.基本上我哋两个都系成日必叫呢个,入面有沙律酱,脆油炸鬼,蛋丝等,成个配搭好好食,个饭团系用紫米饭比较健康!. ▪️广岛黑椒猪扒饭团▪️.今次系第一次试猪扒,黑椒味浓郁,同样入边系有一啲脆卜卜配料,再加上肉松等等,好食又饱肚,唔系讲笑,我食咗一个可以顶半日!.▪️柠檬养乐多▪️.男朋友最钟意饮一啲柠檬呀或者水果茶之类比较开胃嘅饮品,呢个啱晒佢口味! 我地叫左半糖个味就有啲偏酸,建议可以饮番正常.▪️鸭屎香奶茶▪️.问左店员鸭屎香即系奶绿,都几好饮半糖唔太甜,醇香奶绿!.特别一提佢嘅包装同袋都好靓🥹💜.📌 阿杏饭团 (富华中心) (荃湾)荃湾青山公路荃湾段210号富华中心1楼1A-B号舖.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
阿杏饭团 (富华中心) (荃湾)

▪️新宿烧汁牛扒饭团▪️
▪️广岛黑椒猪扒饭团▪️
▪️柠檬养乐多▪️
男朋友最钟意饮一啲柠檬呀或者水果茶之类比较
▪️鸭屎香奶茶▪️
问左店员鸭屎香即系奶绿,都几好饮半糖唔太甜,醇香奶绿!

特别一提佢嘅包装同袋都好靓🥹💜
📌 阿杏饭团 (富华中心) (荃湾)
荃湾青山公路荃湾段210号富华中心1楼1A-B号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️