喺尖沙咀行街行到好攰就求其揾咗间店入去食下午茶今次就睇中左依一个酿鸡翼嘅下午茶套餐,因为出边食呢啲酿鸡翼就算冇得错都要20几蚊,呢度只系$38就有埋沙律同薯条,最重要系有得坐,因为而家限聚令食嘢都几唔方便!我就拣咗芝士蘑菇,因为佢本身会送暑假所以我谂都会饱肚就冇再拣糯米,鸡翼方面其实觉得好好再加上啲蘑菇芝士劲Juice,整体来讲个味道都相当之唔错,至于脆薯格就揸得非常之香口,如果有蛋黄酱就更好啦😂沙律就系普通嘅水果沙律啦,食咗咁多油腻野其实都几好。我自己因为比较钟意红豆冰所以加咗$10 ,一个餐仔$48 ,如果本身唔使红豆冰普通嘢饮都系$38。以尖沙咀嘅价格来讲我觉得都可以啦,而且鸡翼真系几好味😋
喺尖沙咀行街行到好攰就求其揾咗间店入去食下午茶

2020-09-12