2023-09-14
朋友介绍嚟呢度食四川辣菜,因为知道我劲钟意食辣嘢,呢间食店仲要系新张期间,所以烤鱼做到好抵食,真系唔理37.21一定要去试吓🤭🤭其实一日到店舖里面已经闻到劲香劲重口味嘅味道,真系未坐低已经流晒口🤤麻辣烤鱼(清江鱼)上枱已经闻到好香,烤鱼份量正常,另外都有啲莴笋,金菇,莲藕片嘅配菜,上枱等咗一阵之后就可以食,肉质非常鲜嫩,而且鱼系事先煎香左,先再放落煲,所以系非常入味,而且个皮非常之咁好食,个人觉得麻辣味刚刚好,重点系唔系剩系得个辣字,而且系好有层次嘅口感招牌香辣虾因为自己非常钟意食虾嘅关系,所以就额外叫多呢个小菜食,又系上枱非常香,而且系炸到可以连虾壳一齐食,入口脆卜卜,但系虾肉超级弹牙爽口,唔使怕黑嘅触须会吉到,因为已经处理咗呢啲问题,所以连壳食一样咁好味完全唔会有事,份量亦都唔少,因为呢个小菜我哋叫咗中立,所以辣得过瘾辣得刺激🤩🤩
麻辣烤鱼(清江鱼)
招牌香辣虾