2023-12-14 1809 浏览
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈重口味人士表示去过新川食过几次, 今次就叫左❰8.秘制酱汁捞拉面.麻中辣❱,另外加2只❰酥脆炸鸡翼❱. 每碗均配有炸酱芽菜花生葱花芫荽及秘制酱料, 作为炸酱爱好者, 毫不犹豫加多份炸酱及五花腩肉片.❰秘制酱汁捞拉面 麻中辣 配炸酱五花腩肉片❱店主非常大方, 毫不客气落足配料. 满满的配料铺满系拉面之上, 几乎见唔到拉面既踪影. 隐藏系各式各样配料之中既仲有辣椒酱料. 我试过小辣同中辣, 辣椒酱料既份量可谓差天共地. 除左将辣椒酱料捞入拉面外, 加倍份量既炸酱令到每一啖都可以啖啖肉. 炸酱属于干身非湿润tpye, 咬落有肉粒感但唔韧, 调味偏咸, 唔建议独立品尝. 五花腩肉片亦同属干身, 腩肉既脂肪令其干身得黎又唔韧, 食落亦唔多油腻. 辣椒酱料既麻味突出辣味紧随其后, 爱好麻辣人士必试. 拉面软硬适中有咬口, 非常高质. 份量绝对足够普遍男人.❰酥脆炸鸡翼 2只 ❱酥脆炸鸡翼有原味及辣味选择, 辣味实为原味鸡翼外加上辣椒粉, 而原味较为岩我口味. 即叫即炸既鸡翼上枱时出紧热. 摊冻左一阵再食都冇影响到本身脆卜卜既外皮, 内面竟然有肉汁. 外脆内软

❰秘制酱汁捞拉面 麻中辣 配炸酱五花腩肉片❱

❰酥脆炸鸡翼 2只 ❱

酥脆炸鸡翼有原味及辣味选择, 辣味实为原味鸡翼外加上辣椒粉, 而原味较为岩我口味. 即叫即炸既鸡翼上枱时出紧热. 摊冻左一阵再食都冇影响到本身脆卜卜既外皮, 内面竟然有肉汁. 外脆内软既炸鸡翼 令人欲罢不能. 虽然系原味, 但鸡翼已简单调味, 重口味人士认为接受, 友人则认为颇咸.

新川美食
❰秘制酱汁捞拉面 麻中辣 配炸酱五花腩肉片❱$47