2019-06-12 2017 浏览
选择呢间德国餐厅帮朋友庆生,之前因为餐厅有活动,我好好彩咁有免费猪手送,所以就试试佢。去到门口已经见到有live band唱紧歌,我地预早订左位,所以就安排左坐特大卡位。其实餐厅入面好大,有好多位亦都坐得舒服既。讲返食物,我地叫左一个大德国肠拼盘,焗面筋,芝士拼盘同猪手。因为身边朋友都唔钟意饮啤酒,所以无点。不过坦白讲,德国野食一般都比较重口味,特别系芝士同猪手,唔配野饮会顶唔顺,愈食愈咸,所以我地几个女仔都食唔晒。价钱算中等,虽然猪手免费,但埋单都每人接近200。不过庆祝生日而且钟意高调既朋友都可以去呢间,因为live band会行埋你个位同你唱生日歌,好好气氛。