2020-11-08
乌蝇馆森仔今次去到尖沙咀食好西。素来我都劲钟意❤️食辣野今次真系去食冒菜和川菜👍🏼👍🏼👍🏼乌蝇馆位于尖沙咀既大厦中。平时都几难会揾到。不过,好彩都几近地铁站。所以都好快揾到!而餐厅🍴都几大,空间感几够。特别系疫情下,餐厅也跟随限聚令的安排枱和枱有1.5米和有 隔板。食客都可以食得安心又安全而同伴之间也可以畅所欲言😂😂😂我叫左泡椒烤多宝鱼和各种火锅配料,如:宽粉,脆脆午餐肉。泡椒烤多宝鱼,整条鱼配上锅炉,十分有霸气和地道,犹如在内地食酸菜鱼般。泡椒味就系酸辣既川味,真系好鬼正。一食,真系所有感觉反晒黎。而多宝鱼,d肉真系几滑,鱼🐟味都几重,但唔腥。配上酸酸辣辣既汤,热辣辣打住边炉甘食😍😍真系100分👍🏼👍🏼入面仲有好多配料,木耳和白萝卜🤩🤩煮得越耐越入味👍🏼👍🏼越食越辣,越惹味😍😍正丫喂因为都几肚饿,所以我都叫左个宽粉和脆脆午餐肉。2个都系绝佳既火锅配料👍🏼👍🏼👍🏼❤️❤️煮熟再加上个辣辣鱼汤,美味多倍🥰🥰🥰因为食辣野我地都叫左2杯特饮:玫瑰普洱和玫瑰蜂蜜。2杯饮品均有玫瑰🌹,有花既香味。而两者最大的分别是蜂蜜较甜和昜入口,亦都更为滋润,而普洱茶则有淡淡的茶香,带来香醇的口感👍🏼👍🏼👍🏼解渴解
森仔今次去到尖沙咀食好西。
素来我都劲钟意❤️食辣野
今次真系去食冒菜和川菜👍🏼👍🏼👍🏼
乌蝇馆位于尖沙咀既大厦中。
平时都几难会揾到。
不过,好彩都几近地铁站。
所以都好快揾到!
而餐厅🍴都几大,空间感几够。
特别系疫情下,餐厅也跟随限聚令的安排
枱和枱有1.5米和有 隔板。
食客都可以食得安心又安全
而同伴之间也可以畅所欲言😂😂😂
我叫左泡椒烤多宝鱼和各种火锅配料,如:宽粉,脆脆午餐肉。
泡椒味就系酸辣既川味,真系好鬼正。
一食,真系所有感觉反晒黎。
而多宝鱼,d肉真系几滑,鱼🐟味都几重,但唔腥。
入面仲有好多配料,木耳和白萝卜🤩🤩
煮得越耐越入味👍🏼👍🏼
越食越辣,越惹味😍😍
正丫喂
因为都几肚饿,所以我都叫左个宽粉和脆脆午餐肉。
2个都系绝佳既火锅配料👍🏼👍🏼👍🏼❤️❤️
煮熟再加上个辣辣鱼汤,美味多倍🥰🥰🥰
因为食辣野我地都叫左2杯特饮:玫瑰普洱和玫瑰蜂蜜。2杯饮品均有玫瑰🌹,有花既香味。而两者最大的分别是蜂蜜较甜和昜入口,亦都更为滋润,而普洱茶则有淡淡的茶香,带来香醇的口感👍🏼👍🏼👍🏼解渴解辣,值得一试👍🏼