2018-11-28
自从食过一次Potato Corner嘅薯条之后,就觉得呢间嘅Shake Shake薯条实在太正啦!正打算黎尖沙咀K11附近呢间分店食下唔同味嘅时候,先知无哂Wasabii味,有点失望,唯有拣其他味啦~尖沙咀呢个铺位位置比较狭窄,由于有时太多人等候关系,除咗会阻碍行人之外,有时仲被迫要企到路面,较为危险😓。🔹Mega size (Cheese x BBQ) $34 要咗一客Mega size,可以拣两款味道,今次因为无哂Wasabii味,所以我拣返芝士味同BBQ味道。当日等嘅人唔算多,所以大约等咗5分钟左右就有啦。薯条即炸即落粉,条条都热辣辣,同埋调味粉shake得好均匀,而且粉超多,爱浓味人士就会觉得好正!BBQ味有少少带蜜糖嘅甜,而芝士味就充满儿时食芝士波波嘅味道!正!下次一定要试埋其他味!😎📍Potato Corner尖沙咀加拿芬道8-12E号嘉芬大厦B座地下G舖..环境分数:6.5/10食物分数:8/10Encore分数:8/10
🔹Mega size (Cheese x BBQ) $34
下次一定要试埋其他味!😎