餐厅: 珍珠皇宮印度餐廳
资讯:

大家有无去过重庆大厦食咖哩呢?我大大话话都讲左10年但都无行动,直至知道有一间印度餐厅拎左2021年度咖哩既奖项,就推动左我进入这个我觉得神秘既地方😂😂@motipalacehk 珍珠皇宫印度餐厅,除左拎到2021年既咖哩奖外🎖,仲见到原来Error 三子都有黎食过😂店主仲话肥仔好钟意食😆老板除左识广东话外仲非常热情,其他店员好好礼貌服务真系好好,如果你谂唔到叫咁佢仲会推荐下🤗餐厅气氛好好,有一种宁静既感觉😌当叫完食物后,餐厅会先上一份薄脆既食物配薄荷汁系免费的,我个人比较喜欢用佢黎解辣🤪咖哩角(素)$52三大件胀卜卜咖哩角,入面有豆同咖哩薯蓉,个炸皮厚身而超脆🤩热辣辣好好食,我一个人绝对食到三只😆乳酪脆米球$75超大惊喜🌟🌟我知道佢系出名既印度小食,但我从末试过,一试立即爱上💕一个炸左既波波球入面有薯蓉?咖哩汁?其实我真系唔知有咩,只系知好好食~面头有脆米米同石榴粒加好多好多乳酪,外冻内暖,一粒啪入口真系好到痴线🥹玛莎拉鸡(可选择辣度)$118黎印度餐厅主角一定系咖哩,何况佢仲得过奖🎖真心讲好好好好食,𠮶种辣系食得好舒服,辣度我选择左微辣,每一啖口感都好丰富,一路配蒜蓉烤饼同薄脆,真

餐厅气氛好好,有一种宁静既感觉😌

咖哩角(素)$52
咖哩角(素)

乳酪脆米球$75
乳酷脆球

玛莎拉鸡(可选择辣度)$118
黎印度餐厅主角一定系咖哩,何况佢仲得过奖🎖真心讲好好好好食,𠮶种辣系食得好舒服,辣度我选择左微辣,每一啖口感都好丰富,一路配蒜蓉烤饼同薄脆,真系好爽🤪
玛莎拉鸡

蒜蓉烤饼$28
必点系列!配咖哩系无敌♥️上枱时仲热辣辣,净食更显蒜香味🧄
蒜蓉烤饼

芝士馅饼$40
我太喜欢芝士😋唔可以错过佢既馅饼,用佢黎配咖哩味道层次再有不同,大家可以试下
芝士馅饼

芒果乳酪$38