2023-10-04 17 浏览
Poke Bowl 真系好好食!食极都唔厌!😍😍今次去咗尖沙咀重庆大厦楼下呢间!加州风味poke bowl $98拣咗一半寿司饭一半沙律菜,嚟到嘅时候俾个份量吓亲!😂😂超级大碗!加州风味里面有刺身三文鱼,青瓜鸡蛋丝同埋三文鱼籽😍😍😍呢个配搭好Fresh! 而呢个饭系配果仁芝麻酱!劲配合!火辣辣鸡胸 $88个辣辣地嘅酱汁配埋鸡胸肉好惹味!😋😋啲鸡胸肉唔会好鞋!再配埋豆腐一齐食更加香滑!呢度仲可以俾你拣酱汁另上,超级方便!自己想加几多就几多!牛油果奶昔 跟餐加咗$38超级香牛油果味,奶昔嘅质地超级绵滑🥰🥰牛奶同牛油果嘅味道平衡,唔会互相抢咗大家!🫶🏻🫶🏻 另外我哋叫咗炸番薯条 $48番薯条嚟到嘅时候热辣辣, 食落去外脆内软,而且甜甜哋超好食!佢仲配咗个山葵乳酪酱,对于我嚟讲我觉得就咁食番薯条已经好好食😍😍😍

加州风味poke bowl $98

火辣辣鸡胸 $88