餐厅: 珍珠皇宮印度餐廳
资讯:

2023-03-02 233 浏览
去到重庆大厦门口老细强烈建议我哋试,仲话error都有拍过节目😍连AL都成日去。蒜蓉虾 老细Jacky强烈建议我哋试,虾肉好弹牙,个汁好浓蒜蓉同黄芥辣味,好夹😋印度脆米球 依个都系老细推荐话好多人食,外层系用米饼整,入面有啲薯蓉之类嘅嘢,中间用多种香料打成嘅绿色汁,酸酸地辣辣地🌶南印度卷饼 有薯仔蓉喺入面好饱肚,有三款酱汁点,比较特别嘅系中间𠮶款乳酪酱,酸酸甜甜。🐟黄椒粉烤鱼块 香浓嘅香料味,铁板上但唔鞋,好滑好好食锅煮咖喱鸡肉 朋友话好辣,但系佢唔系平时辣椒𠮶只啦,我估佢系有姜,㷫烚烚个只辣,食咖喱一定要点薄饼,今次嗌咗麦饼炒杂菜印度嘢应该全部都是酸,所以呢个炒杂菜都是酸酸地,不过味道系夹,但贵左dd

蒜蓉虾

南印度卷饼

🐟黄椒粉烤鱼块
香浓嘅香料味,铁板上但唔鞋,好滑好好食

锅煮咖喱鸡肉

炒杂菜