2011-10-20 21 浏览
因为惊太多人,所以五点半就黎到,原来全场不够十人!可能仲未有咁多人知道开左分店啦原来 tst 和 cwb 的 menu 是不一样架!!!无左我好想试既pineapple wine 和明太子鸡翼,好唔开心呀 ><我点了一风堂豚骨拉面,汤底好油,无乜特别。叉烧得两块.........个面就非常之好食!我本身唔钟意食拉面架,可能平时 d 拉面既面质都太 cheap,所以令我讨厌这款面。这里的面有些少硬,正呀!!但面太少,又系唔够饱!$55男友点了酱油拉面,汤底好好味,我平时出街食饭都唔饮汤底既,但这里的又香又浓,喝完又不口喝,赞!$58不知道为甚么,这里的拉面较 tst 平 $10!!!满心期待既流心蛋,oh my god,得好少好少既流心,好失望呀!!!!!!!我最想讲:侍应下下都叫到好大声,每三分钟黎一次,我唔觉得咁样叫好态度啰,倾偈都听唔到人讲野啰!!!!!!嘈到拆天!!摆明想你食完快 d 闪!所以.......我只能比 ok
一风堂豚骨
酱油

不知道为甚么,这里的拉面较 tst 平 $10!!!
流唔到出黎㖞!

所以.......我只能比 ok