2024-05-03 420 浏览
🍽️ 必胜客 (元朗)📍元朗青山公路- 元朗段123号开心广场2楼201号舖-作为明太子爱好者嘅我呢排发现Pizza Hut竟然出咗日式明太子味嘅Pizza同意粉!套餐每人除开$100有找,一定要去食😋😋💫明太子照烧鲍鱼爆脆批 (大批$236)每一件Pizza上面都有一大旧照烧鲍鱼,一共有成8件!感觉性价比极高🤩🤩🤩而且好欣赏鲍鱼肉质细嫩弹牙,原来做Pizza配料咁夹🤤🤤其他馅料亦都好丰富,除咗鲍鱼之外,仲有木鱼花、蘑菇、蕃茄、青瓜同埋主角明太子沙律酱😋😋各种食材嘅味道都好夹,最重要嘅系佢哋并冇抢咗明太子嘅风头😍😍😍要赞嘅就系佢新出嘅嘅爆脆批底,轻盈薄脆,配合埋浓味嘅馅料一齐食真系好夹,完全唔会觉得腻呀👍🏻👍🏻👍🏻💫明太子忌廉海鲜意粉($89)明太子迷必食😍😍明太子份量好多,同忌廉汁捞埋,比例啱啱好🤌🏻🤌🏻每一啖意粉都有香浓嘅明太子忌廉味😚😚😚咸咸香香真系好满足🤩🤩而且海鲜比例都好多,CP值好高呀🫶🏻🫶🏻💫鸡翼(原味)8只($74)有冇人每次食Pizza Hut都一定要食鸡翼🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️无论系原味定系辣味,都一样咁惹味🥰🥰最钟意佢够晒入味,咬落有肉汁💦💦必食必食🫶🏻🫶🏻💫必胜
🍽️ 必胜客 (元朗)
📍元朗青山公路- 元朗段123号开心广场2楼201号舖

💫明太子照烧鲍鱼爆脆批 (大批$236)

💫明太子忌廉海鲜意粉($89)

💫鸡翼(原味)8只($74)

💫必胜甜芝芝奶油批 (迷你批)($58)
之前外卖试过一次,已经对佢念念不忘🤭🤭今次堂食再叫!果然更加好食👍🏻👍🏻表面有好多咸香中带微甜嘅芝士,配埋松软嘅批底同埋香脆嘅批边😋😋其实我觉得佢好适合作为一个开胃菜🤣🤣个人最钟意就系将佢沾满炼奶,口感味道都有啲似脆猪😍😍😍

🌟 Pizza Hut真系一间由细食到大嘅餐厅,但永远都食唔厌😋😋睇住佢成日都会推出唔同嘅新款式,keep住都好有新鲜感❤️❤️

🌟今次明太子新口味比我嘅感觉就系CP值真系好高!每一片Pizza块面都有鲍鱼呢样嘢真系好令人惊喜🤩🤩新出嘅爆脆批底拣其他Pizza都可以免费upgrade,以后又多个批底拣

推荐指数:5/5
抵食指数:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hkfoodie #hongkong #YuenLong #元朗 #PizzaHutHK
#明太子系列 #明太子照烧鲍鱼爆脆批 #明太子忌廉海鲜意粉 #明太子 #爆脆批
@pizzahut.hk