2020-10-28 74 浏览
男朋友系圆方番工 放工唔想食圆方可以去边好?🤔今日我地就拣左行多两步路去佐敦食肉骨茶同喇沙🤤南洋晚市套餐其实好吸引 但因为我地太想食龙虾喇沙🦞 所以都系决定要散叫 试晒想食既野😆第一道菜🍴 烧大虾柚子沙律🍊两只烧得香脆既大虾配上满满既柚子肉同花生 酸酸甜甜真系好开胃😚 份量多到食完佢已经三分一饱左🤣第二道菜🍴 金沙骨肉骨茶🍗南洋肉骨茶浓浓既药材味令我谂番起系新加坡既感觉❤️之前五日既旅行每日就系不停去揾好食既肉骨茶 估唔到而家系香港都揾到😝不得不赞既系金沙骨煮到好稔 啖啖肉 值得一试❗️最后一道菜 亦都系我地最期待既🍴❗️龙虾喇沙❗️净系睇张相都见到只龙虾有几大只🤩🤩 厨师好细心咁帮我地爆开左啲钳 轻易就拎晒啲肉出泥食😝最令我地估唔到既系呢度细心到提供埋手套唔洗整污糟对手都可以食得开开心心😳虽然好大碗 但由于佢实在太香太好味 我地十分钟就成功消灭左佢✔️
男朋友系圆方番工 放工唔想食圆方可以去边好?🤔
今日我地就拣左行多两步路去佐敦食肉骨茶同喇沙🤤