2008-09-06
日期:2008年9月5 日人物:Rice cooker, J.A.M.&BF两年前黎食过,今日重临旧地,好多野都变左,服务态度好唔得,野食细碟左,缩水.1.鸡丝拉面:淡而无味既汤底,面既质地只属一般.2.阿拉汤包:即系小笼包,多汁,唔错.3.石头窝海鲜炒饭:全场最多枱叫既一道菜,果然几好味.4.黑醋松子鱼:酸左少少,得半条鱼咋,咁都得!5.铁板牛肝菌煮鸡:鸡块都几滑下,甜甜地又咸咸地既汁,唔识形容.6.椒盐排骨:炸得好香脆啊...7.四宝茶:即雪耳,茶叶,杞子&红枣,浸滚水饮,有阵香味,饮落口无咩特别.8.芒果绿茶:麻麻地.9.白桃乳酪芦荟梳打:OKEY好饮.在此要多谢阿A请食饭,哈哈哈!后记:打电话订枱时,留左5位,许小姐,晚上7:30.今日下昼打黎confirm位时,唔该廖小姐,打错㖞...之后行到去门口时,已经打黎吹,又讲廖小姐,有无搅错啊!又要人地9点钟交枱,唔觉好多人食㖞!因为d朋友OT未黎到,唯有等下先,大约8点叫野食,好快就黎齐晒.一到9点钟,好准时俾我地埋单,执枱,但我地未饮完野㖞,咩意思呢?我见有枱吉左架,点解要赶我地走,加阵我唔系客人.坐到9:20先慢慢走人,睇见
人物:Rice cooker, J.A.M.&BF
1.鸡丝拉面:淡而无味既汤底,面既质地只属一般.
2.阿拉汤包:即系小笼包,多汁,唔错.
3.石头窝海鲜炒饭:全场最多枱叫既一道菜,果然几好味.
4.黑醋松子鱼:酸左少少,得半条鱼咋,咁都得!
6.椒盐排骨:炸得好香脆啊...
8.芒果绿茶:麻麻地.
9.白桃乳酪芦荟梳打:OKEY好饮.
在此要多谢阿A请食饭,哈哈哈!
后记:打电话订枱时,留左5位,许小姐,晚上7:30.今日下昼打黎confirm位时,唔该廖小姐,打错㖞...之后行到去门口时,已经打黎吹,又讲廖小姐,有无搅错啊!又要人地9点钟交枱,唔觉好多人食㖞!因为d朋友OT未黎到,唯有等下先,大约8点叫野食,好快就黎齐晒.一到9点钟,好准时俾我地埋单,执枱,但我地未饮完野㖞,咩意思呢?我见有枱吉左架,点解要赶我地走,加阵我唔系客人.坐到9:20先慢慢走人,睇见有两个 waitress样好唔满意咁.