2010-01-25
以前仲系旧址既时候, 就已经帮衬过几次, 搬左之后都系头一次黎我记得上次来好有惊喜, 但今次好似已经无乜特别..一开始个汤就来了, <西兰花忌廉汤>, 因为d西兰花系打到烂哂既, 所以个汤味道怪怪, 可能有菜味<面包篮>来了, 一片片个只法包, 好硬啊~ 反而有香草, 形状一旧旧、四四方方个只包, 就几软熟, 不错呢~ 不过老公不喜欢香草味, 唔钟意食-_-我地叫左前菜 < parma ham x melon> d蜜瓜切到超级薄...同埋好干, 唔够juicy, d parma ham 略嫌唔够咸..主菜系 <带子墨鱼汁意粉> 带子得3、4粒咋..但个墨鱼汁几好啊, 我觉得够香~ 食完个咀仲够哂黑添~ 哈哈仲有 <羊扒配薯仔> 羊扒太多根定唔知肥肉, 其实一块得两啖肉食, 同埋无肉汁唔juicy呀~甜品 <心太软> 以前好钟意食佢个心太软架! 外层脆~流心度又够劲 依家个流心度都好好! 不过外层无咁脆啦...同埋d朱古力好似甜左d其实总括
我记得上次来好有惊喜, 但今次好似已经无乜特别..
其实总括黎讲, 佢呢个价钱系ok架喇! 唔系太差又唔系难食, 每样都系average啦~ 可以一试既
今次无影相失败~~~~~~~~