2022-06-23
店面伙计统一嘅白裇衫同牛仔裤👖,仲有粗犷豪迈嘅落单声,一睇就知系「澳牛」啦!听讲之前啲伙计更加火爆💥,而家已经礼貌咗好多,仲有得拣卡位坐咁好。食食吓先发现呢度好似只系收现金💵,身上嘅钱啱啱好够比两个茶餐,唔够钱叫𠮶个炖鲜奶⋯面对住温和咗嘅大哥们,都唔敢问系咪只收现金🤣,唯有厚住面皮问隔离枱可唔可以借$100现金 , PayMe返佢哋,我地应该系史上最瘀嘅食客🙈————————————————👅茶餐($52)👉🏻牛油方包可以拣烘底牛油多士,火腿煎双蛋又可以转滑蛋🍳,叉烧意粉唔啱食都可以拣通粉,简单嘅套餐都有少少弹性,滑蛋比茶记嘅油啲自然滑啲好食啲,食晒成份都几饱㗎👅 蛋白炖鲜奶($33)👍🏻香!滑!甜!奶皮之下系半凝固炖奶🥛,一碗两份食啱啱好————————————————🚩总结:重要事讲三次‼️记得带现金!———————————————— 🌟注意:只收现金,如果套餐供应时间有限————————————————📍 澳洲牛奶公司地址:佐敦白加士街47-49号地下
————————————————
👅茶餐($52)
👅 蛋白炖鲜奶($33)
👍🏻香!滑!甜!奶皮之下系半凝固炖奶🥛,一碗两份食啱啱好
————————————————
🚩总结:重要事讲三次‼️记得带现金!
————————————————
🌟注意:只收现金,如果套餐供应时间有限
📍 澳洲牛奶公司
地址:佐敦白加士街47-49号地下