2020-05-07 625 浏览
喺附近食完小食 又热又口渴就即刻开apps揾下附近既饮品店 最近拣左喺商场入面既茶墨 坐低饮杯野抖抖😌一入The One已经觉得冷气几强力😛 正啊!茶墨喺4/F既open area 4/F既冷气都系一样咁给力🤣 呢度有几多特别既茶饮 有未见过既配搭!除左茶饮 茶墨仲有蛋糕同gelato可以选择!帮衬一杯茶饮 加配蛋糕/ gelato都有优惠👇🏽见伯爵朱古力味gelato几特别咁 我同妈妈最后拣左两杯野饮 再加一球gelato🙊坐低等饮品个阵 发现茶墨既理念 就更加期待杯野饮了☺️拎饮品个阵 店员温馨提示要搅匀先饮 所以要影够相先好饮啊🤣麻糬芝麻乌龙鲜奶茶 ($39)论卖相 我会钟意呢一杯多d 因为有水墨画既感觉~~而呢度既墨就系芝麻酱 落既份量几多 所以芝麻味浓郁!麻糬芋泥茉莉鲜奶绿 ($39)论味道 我会钟意呢一杯多d 因为茶香味好出!除左烟韧既麻糬 又有打碎左既芋泥 口感相对丰富d!两杯茶饮都好大杯 加上麻糬份量多 所以非常有饱腹感👍🏽(+$25) 伯爵朱古力意式雪糕 外型似普通朱古力味雪糕🍦 但系食落就发现几重伯爵茶味 同埋无谂过朱古力同伯爵茶味道几夹👍🏽重点系低脂🌟 食完冇咁大

喺附近食完小食 又热又口渴

一入The One已经觉得冷气几强力😛 正啊!

呢度有几多特别既茶饮 有未见过既配搭!
除左茶饮 茶墨仲有蛋糕同gelato可以选择!

帮衬一杯茶饮 加配蛋糕/ gelato都有优惠👇🏽
见伯爵朱古力味gelato几特别咁
我同妈妈最后拣左两杯野饮 再加一球gelato🙊

坐低等饮品个阵 发现茶墨既理念
就更加期待杯野饮了☺️

拎饮品个阵 店员温馨提示要搅匀先饮
所以要影够相先好饮啊🤣

麻糬芝麻乌龙鲜奶茶 ($39)
论卖相 我会钟意呢一杯多d
因为有水墨画既感觉~~
而呢度既墨就系芝麻酱 落既份量几多 所以芝麻味浓郁!

麻糬芋泥茉莉鲜奶绿 ($39)
论味道 我会钟意呢一杯多d
因为茶香味好出!
除左烟韧既麻糬 又有打碎左既芋泥 口感相对丰富d!

两杯茶饮都好大杯 加上麻糬份量多
所以非常有饱腹感👍🏽