2025-02-27
【重质又重量嘅一餐 天空虎啸海鲜蒸气火锅😍】-最近同一班老友记一齐去天后嘅天空虎啸共享一顿豪宴。一路食一路倾,真系好享受啊。😍-🔴阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888🔴$888嘅阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐。海鲜超鲜美,当佢暖暖嘅蒸气烟腾腾喷出嚟嘅时候,口水都止唔住咁流! 嚟度食,每一种海鲜嘅味道都可以清清楚楚咁感觉到! 😍-🔴龙虾汤蒸蛋配蟹肉🔴跟住我哋黎咗个龙虾汤蒸蛋配蟹肉。龙虾汤清甜,蛋就滑滑嘅,再加上蟹肉嘅香气,食落有种浓郁嘅海鲜味,真系好满足! 👍🏽-🔴罕有法国蓝龙虾🔴一定要试下佢嘅法国蓝龙虾,每人半只,份量足够。食落口感非常鲜美,好弹牙。我完全系被佢那又新鲜又嫩滑嘅肉质征服住咗!🤤💯-🔴阿拉斯加长脚蟹🔴我哋又试咗阿拉斯加长脚蟹,每人一只,简直就系人间美味!肉嫩味鲜,食落口有种蟹肉特有嘅甜味。美味又健康!👍🏽-🔴苏格兰刺身带子🔴最后一道菜式系苏格兰刺身带子,特别用咗海草配西京酱豉。食入口,甜蜜与海味嘅完美结合,让人忍不住一试再试!😍-呢个体验,无论系食物定系环境,都绝对唔会令人失望!真心想再返去啊!👍🏽😍 有惊喜,食过真系返唔到转头,无论质素定份量都好好,一定要试!
🔴阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888🔴
🔴龙虾汤蒸蛋配蟹肉🔴
🔴罕有法国蓝龙虾🔴
🔴阿拉斯加长脚蟹🔴
呢个体验,无论系食物定系环境,都绝对唔会令人失望!真心想再返去啊!👍🏽😍 有惊喜,食过真系返唔到转头,无论质素定份量都好好,一定要试!💯💯💯