一次嘅进食体验,可以话系左我印象深刻!依加我就嚟同大家分享吓😁🔴雪燕蟹肉瑶柱蠜🔴呢个汤品系典型嘅澎湃,滑嘅雪燕加上肥美嘅蟹肉,加上啲瑶柱,每一啖都满口鲜味,每一啖都系享受😍不过我个人比较钟意质感,个汤煮得刚刚好,喺你口中慢慢散开,真系好享受㖞!😋🔴白胡椒大虎虾伴煎米底🔴虾肉丰富又弹牙好喺口中爆发开嚟,而且炭烤嘅香味完美咁揉合一齐,就算食到最后都仲有咗口水😋🔴炭烤陈皮黑叉烧🔴炭烤叉烧外皮烧得金黄色状,口感又香又脆,肥瘦交错,仿如火候恰到好处,配埋陈皮香,烧肉又香又腍,每一啖都有惊喜😍🔴贵州酸汤海马友鱼柳🔴款式新颖独特,制作过程同普通唔一样,虽然系鱼柳,但因佢地调入酸汤,入口后就会有好入戏嘅感觉,食落口微酸而有劲。👍🔴樱花虾浓汤小棠菜芯🔴呢个菜色泽丰富夺目,眼前就好似一道美嗒嗒嘅画,好有层次感,再食落口就系浓浓嘅海鲜味,真系好享受。呢个数量唔多,但系质素一流。😋🔴福建炒丝苗🔴最后嚟个福建炒丝苗,香味扑鼻,粒粒分明,味道浓郁,炒得恰到好处,无论香味定质感都令人回味无穷👍无论你黎享受日常或者你黎庆祝重要嘅日子,星荟馆都绝对系你最佳嘅选择!食品嘅出品到环境嘅舒适,都令人惊喜不已! 只要一试,就知
🔴雪燕蟹肉瑶柱蠜🔴
🔴白胡椒大虎虾伴煎米底🔴

🔴炭烤陈皮黑叉烧🔴
🔴贵州酸汤海马友鱼柳🔴
🔴樱花虾浓汤小棠菜芯🔴
🔴福建炒丝苗🔴
无论你黎享受日常或者你黎庆祝重要嘅日子,星荟馆都绝对系你最佳嘅选择!食品嘅出品到环境嘅舒适,都令人惊喜不已! 只要一试,就知道有几好食😍😍 咁好嘅食物,岂能错过?