2017-11-05 1147 浏览
以前呢间自己最钟意既打冷之一,因为以前系露天,好有大排档风味,而且食物都系好有镬气同好味....但自从早几年商场装修,呢间打冷都最终被迫结业,咁岩早排同朋友讲起,佢话原来已经重开唔系唔食呀嘛打冷必食当然卤味啦,今次贪心,咩都想试,所以叫左什拼,有生肠红肠旦牛百页鹅肠,大大碟可以试唔同嘅野,不过唔入味,普普通通另外,仲叫左卤水鹅件,水准依然,好入味,好大碟,底仲有豆腐,豆腐好好味好滑,吸晒卤水汁,推介~跟住炒蚬,份量好多好大碟,炒得好香有镬气,配啤酒一流,但我冇叫最后,椒盐鲜鱿, 有少少失望,因为冇咩味,椒盐唔够,面嘅炸蒜太少,份量比系其他细碟左d最后同朋友都觉得好口渴,应该味精重手左但总括黎讲,呢到因为感情分原因,我会再返黎比机会佢,下次再试其他
唔系唔食呀嘛

打冷必食当然卤味啦,今次贪心

2017-11-04
  • 卤水鹅片