2024-06-10 3 浏览
一开始做个总结先,位于尖沙咀韩国店集中地,舖头环境整洁,座位宽敞,里面有少见既超大枱(够坐12人),啱晒约一大班朋友或者兄弟姊妹,亦好适合家庭聚餐黎食野唔驶分枱坐添,menu既菜式种类繁多,有好多野拣,剩系炸鸡都有7款,其他自己去睇下就知架啦😂牛肉紫菜饭卷份量正常,材料配搭刚好,一啖一件,味道平衡👍👍😋炸酱面本人好钟意炸酱面,因为佢啲面质同其他韩式面食唔同,近似稻庭乌冬咁,但又因为咁先可以充分带起啲酱汁😋😋炸酱味道温和,食完都唔会口渴,不过份量有啲多,两个人share 都有啲食唔哂😆😆拉面炒年糕又一饱肚之选,大家开心share 一流,不过有啲辣架,差少少去到辣鸡面咁啦,不过愈食愈开胃😋😆食得辣既朋友绝对要简佢😁蜜糖牛油鸡翼鸡翼仲有汁,外皮够脆,同碟仲有几旧炸年糕,佢既味道令我回忆起韩国手信—牛油蜜糖杏仁,味道非常相似亦同鸡翼非常夹,绝对可以一试!👍😋

牛肉紫菜饭卷

份量正常,材料配搭刚好,一啖一件,味道平衡👍👍😋

炸酱面

拉面炒年糕