餐厅: 稻香超級漁港 (朗屏商場)
资讯:

2014-06-22 786 浏览
近日稻香launch咗唔少特价优惠,当中以下午茶平最多,好多点心都割引割引再割引,价钱上的确跑赢咗元朗唔少酒楼。虽然价钱系就系平咗,但系对于食品既质素,就要有定心理准备,付出十分耕耘都未必有一分收获,何况只系俾出一分钱,又岂会得到七分货?首先要讲既就系我到各大小酒楼都必点既菜苗饺,食落去无法俾出任何反应,只能讲出一个长十米阔十米既「吓」字,因为菜苗饺竟然加姜系入面,真系千奇百趣,oh oh oh oh my O 唇。跟住就系价值八个八银钱既叉烧米线,一如所料,叉烧系啲冇人要既地带,例如肥位或者边皮㶶晒既位,实属增肥良品,减磅人士切勿以身试线。酥皮焗餐包,冇咩特别,唔系难食但又唔算太好食,因为同出面其他地方相差唔大。煎花枝饼,味道系唔错,但系有太多「沙角乙明」,有太多沙葛同马蹄,口感上显得格格不入。最后就系烧卖,点到呢个烧卖彷佛系淘宝买野买到正货一样,十蚊烧卖有大大粒虾,强力推介俾一众兄弟!最后好简单概括一句,当食点心放题重量不重质,呢度可以满足到大家,但如果真系想食啲靓啲既点心,都系出邨吧啦。