醉红叉烧 $55 选左加 $4 配菜饭 打开纸盒见到叉烧份量都几多👀 完全盖过饭面‼️ 醉红叉烧单叫最贵 但配饭就同价 感觉最抵🤣 食落真系有淡淡既酒香浸出黎 有啲似西式嘅红酒汁猪柳 🍷令肉质更加松软😋 饭盒附送有半熟流心溏心蛋 菜饭用左珍珠米 饭粒软糯有饭香 菜粒冇调味 有啲淡口 中和返叉烧嘅油腻感 菜饭上都加左藜麦 更健康👍🏻重量级创辛叉烧 $98 又一创新之作😳 创辛叉烧系半肥瘦叉烧上面落左浓浓麻辣汁 每啖叉烧都浸满辣汁 食落香而不辣 将叉烧完全升华左😛 重量级份量十分劲爆‼️ 叉烧唔算太肥 但肉质完全唔嚡 部份更烤至边 咬落唔算软稔 但十分松化😲留意到佢嘅下午茶餐$38包埋饮品 下次想试佢嘅芝士叉烧乌冬🤤🤤