2022-03-23
📌 Hero’s Friday 📍 黄埔 Whampoa 今日黎到平价抵食嘅汉堡店✨ 装修同音乐好特别🥰 系英雄主义系列🤍💙 听到超振奋人心🤣 抵食系因为真系超大旧🥰 同埋一个价钱已经爆晒汉堡饮品薯条🍟-🍔队长汉堡$76 👑 👑 👑 🥞 班堡猪柳汉堡 $52 🧅 洋葱圈 $8 👑👑👑🍠 蕃薯薯条 $10- ❥ ❥ 队长汉堡果然名字系队长汉堡🍔 真系好巨型🤍 首先系100%进口纯牛肉汉堡扒✨ 超厚块好抵食 面包挺身 里面嘅番茄🍅 生菜🥬 芝士等等 唔单止有牛扒仲有烟肉✨两者超级夹😋 我觉得最好食嘅系牛扒𠮶部份, 因为首先唔干多肉汁💖 然后沙律酱嘅份量都啱啱好😆 唔会太过油腻!! ❥ ❥ 班堡猪柳汉堡呢个就系全港首创嘅Panger班堡系列🥞 仲有四款唔同馅料可以选择🤍 可以见到pancake非常之厚身💖 夹住中间满满嘅炒蛋 分量超多不过略嫌过咸🙈 我觉得如果冇咁咸嘅话就非常完美✨❥ ❥ 洋葱圈$8有一大包洋葱圈真系超级抵!!!!! 唔系得一两旧🤩 重要只只都好大个😚 食得出里面唔系得炸皮!!! ❥ ❥ 蕃薯薯条作为蕃薯迷🍠 香脆可口!!!🥰 记得趁热食😆 同洋葱圈一样都系超大包!!!! $
📌 Hero’s Friday
❥ ❥ 队长汉堡
❥ ❥ 班堡猪柳汉堡
❥ ❥ 洋葱圈
❥ ❥ 蕃薯薯条
作为蕃薯迷🍠 香脆可口!!!🥰 记得趁热食😆 同洋葱圈一样都系超大包!!!! $10 onlyyy
#汉堡 #黄埔美食 #黄埔新村 #薯条 #whampoa #burger