2021-03-04
迪士尼乐园终于重开了,即刻网上预约带埋仔仔去玩先!今次入园我哋去咗幻想世界内的皇室宴会厅食lunch,因为有人流管制,室内和室外都有一半座位无开放,所以到左食饭时段真系要等好长时间,我哋中午一入园就去等位,如果坐室外位置可以快d,排队时要先登记资料先可以进入餐厅,大人小朋友都需要。朋友有金卡全年证,仲有餐厅套餐买一送一优惠,当然要用埋佢啦!两个餐会收取贵d果个。我哋叫左一份肥牛肉汤拉面,一份米奇寿司及寿司卷套餐,饮可乐和加$12饮Jasmine Tea。Jasmine Tea可以随时叫职员帮手加热水,茶味好香浓,朋友次次都会饮。肥牛肉汤拉面的肥牛都几多,配料有半熟蛋,木耳丝和粟米,汤底够入味,面够林身,唔错。米奇寿司及寿司卷套餐同小朋友一齐食就最啱,蟹柳寿司和卷物都啱小朋友口味,冻冻地的冷面又好开胃,最后食埋香甜的西瓜就够哂饱,米奇饭团内系有蟹子吞拿鱼的,都好好味。