2020-10-05
#pb食在西环 #pb支持黄店💛 重开的吾子💕一直都好想去呢间😚 知道佢重开真系好开心🤩 去之前记得预先系网度book位🥰 一去到已经觉得环境超级chill 😍 期待已久都值得❤️.我当日一个人去 望住个menu三心两意 最后俾店员成功说服我试哂两款甜品🤭 走个刻超级满足😛💕🔹4.3 牛乳富士山奶酪🍮打卡之选🤩 弹下弹下咁上 真系好惊佢会散🙈 拎住影相、拍片都要好小心🤣 不过我觉得味道就一般 同平时嘅牛乳奶冻冇咩分别🙈 当然佢卖相打卡系100分😝🔹白味噌芝士蛋糕🥧推介❤️ 我系超中意味噌 所以当日见到呢个cheesecake就好想试😍 虽然呢个卖相好普通 唔似打卡 但系我真系好中意个味😋 加左味噌落去咸咸地 中和左cheesecake嘅漏 超好食🥰 🔹糖渍香橙冰红茶🍹落足料嘅香橙冰红茶😋 饮落唔会好甜 好舒服 好refreshing 🤩.衷心多谢店员鼓励我食哂两件 真系大满足❤️ 见到佢嘅定食都好吸引😍 同埋仲有 好多款甜品想试 绝对会再去💛
重开的吾子💕
🔹4.3 牛乳富士山奶酪🍮