2015-04-22 1555 浏览
Dear W and M 难得与两美女进餐绝对系在下既福份(其实系我自己 crash 佢地既 private lunch, but anyway)八千代系比较 under-rated 既 ramen shop in CentralLunch 时间比较少人 (which is definitely a "plus" for me), 等位时间相对短, 咁即系我享受 Lunch 既时间亦都长左 (yes)如果你未试过呢度既天妇罗腐皮温泉蛋, 真系唔好失礼人话你黎过.温度岩岩好, 外脆内软, 正是佢到位之处.不太咸, 重口味的你, 就一定要点点佢既酱油, 配埋海苔送入嘴巴, 知冇?八千代叉烧拉面 - 味噌汤不俗吧虽然单调点但叉烧入味有肉地又唔太过肥, 完全 MCOT.不得不提这个铁板烧牛肉卷香喷喷的蒜味牛肉卷包入蔬菜,放入口口感一流唔洗讲, 薄牛肉嫩, 芽菜爽口,仲要向块热辣辣既铁板上 serve 俾你,诚意十足.讲食饭讲味道之余, 气氛位置诚意好紧要.Sincerely yours, Ben
Dear W and M

难得与两美女进餐绝对系在下既福份

温度岩岩好, 外脆内软, 正是佢到位之处.

八千代叉烧拉面 - 味噌汤不俗吧

虽然单调点但叉烧入味有肉地又唔太过肥, 完全 MCOT.
不得不提这个铁板烧牛肉卷
香喷喷的蒜味牛肉卷包入蔬菜,

放入口口感一流唔洗讲, 薄牛肉嫩, 芽菜爽口,

仲要向块热辣辣既铁板上 serve 俾你,

诚意十足.

讲食饭讲味道之余, 气氛位置诚意好紧要.

Sincerely yours,

Ben

庆祝纪念