2019-07-20 223 浏览
今日黄雨,下午时间,所以去到附近选择真系唔算多,嚟到呢一个工厦,见佢门面正正常常,地方有几大咁,好似几好坐,所以两个女仔就入咗去坐低食嘢,1)首先觉得店员完全态度唔系好有善,讲嘢冇尾音,亦都好大声,完全冇微笑,唔会唔该前唔该后,唔紧要嘅,都系食嘢姐2)叫咗一个all day breakfast,我人生未食过咁难食,牛油果乜嘢调味料都冇,我当你想我哋食得原汁原味,鸡蛋可以炒到唔热,个菇都系冻冰冰,最基本嘅薯条都可以炸到好难食,最好食可以讲话系块牛油多士,我觉得好神奇,咁嘅早餐都可以整得难食好难做到😂2)叫咗个意大利饭,跟餐有个杂菜汤,都系唔热嘅,味道正常但系好多油,个饭到咗吓死我,似一碗粥,但系食落去啲米系硬嘅,唔紧要,试吓啲虾,完全系冰鲜嘅味道价钱唔系贵,埋单222,我当饮咗杯算正常嘅咖啡,我最难理解系点解咁多人系间餐厅度食,真系唔觉得难食咩?但系影相都好似几好,食咗落肚就吓亲仲有我个朋友叫佢比多只碟,拎左只劲污糟嘅碟过嚟,个侍应都觉得好笑,即系收起去做换过只俾我哋,卫生程度都冇嘢好讲