2022-07-23 843 浏览
平日放lunch都好钟意去呢间食,65蚊午餐韩国菜有小菜有汤refill,本身都无乜嘢。但呢几日去到间野,就比其中一个店员既态度吓亲。只不过睇餐牌多1分钟咋,个店员讲:嗌得未呀?态度好硬又串,可能放lunch多客想我哋快啲,我都接受到既。以前小菜汤有得无限refill,宜家只系得一次性refill,仲要啱啱食完最后一啖饭吞落肚抹嘴就要执碗赶客走,都系同一个店员所为,希望餐厅留意翻。辣泡菜五花肉饭 4.5/5每次食都系呢个,辣得爽,送饭好味,白菜泡菜味道正宗又唔会太酸。地理:我知道其实有2间分店喺同一条街,我谂生意太好环境:装修有趣,有高达既装饰挂墙,配搭怪异,我谂可能屋企砌完无位摆放系餐厅价钱:65蚊有饭一大碟菜有小菜有汤有饮品,性价比高又好食。服务:部份员工态度恶劣,有待改善。

辣泡菜五花肉饭 4.5/5

地理:

我知道其实有2间分店喺同一条街,我谂生意太好

环境:

价钱:

65蚊有饭一大碟菜有小菜有汤有饮品,性价比高又好食。

服务:

部份员工态度恶劣,有待改善。

• 前菜