2023-09-03 673 浏览
睇到咁多喊面,本身都不带任何期望,只系想去啲旧冰室怀旧下。******************************我星期日两点半去到得一枱客。两个婆婆同一个叔叔做楼面,应该都系一家人。我地影左几张相,婆婆块面即刻黑晒系咁避,我同佢讲「唔好意思,我唔会影到你」,婆婆先无咁黑面😂。而叔叔就好好招呼有礼貌。******************************叫咗西多士,牛肉面同奶油多都超级好食,系好食茶记嘅水准。鲜牛肉真系鲜牛肉,一啲梳打粉都无,重落左少少辣油!奶油多好松化!西多重油糖好正!!不过奶茶𠮶啲真系差差哋,大家乐麦记水准咁😅埋单$100 ,叔叔应该收平咗几蚊,真系一个食历史同人情味嘅地方
睇到咁多喊面,本身都不带任何期望,只系想去啲旧冰室怀旧下。
  • 鲜牛肉面
  • 西多士