2017-10-11 181 浏览
今晚食完晚餐系附近行左阵,想系附近揾间餐厅食下糖水坐阵吹下水,就入左呢间首先嗌左个仙草芋圆,谂住望望menu先嗌其保野坐坐下个呀姐埋黎用好差既语气讲呢度每人都要消费(佢既意思应该系指每人最少嗌一样野食)。ok既,无问题,你要最低消费我可以嗌多一个甜品,都系几十蚊姐,但系态度可以友善少少提醒我。跟住我地嗌多一个椰青,佢听到又唔应机,我地跟住再嗌多佢一次要一个椰青,佢就好唔耐烦讲"听到喇,依家咪开紧啰"。我心谂,听到你头先又唔应机==跟住间餐厅开始多两枱人入黎,佢就急急脚走埋黎叫我地住埋d唔好阻住其他人,但实情系我地隔离仲未有人坐,仲要间餐厅只系4成full,方死我地霸坐张枱整结系个椰青系够甜同好够冻,唔错。而个芋圆就一般般啦。成个过程其实我地已经系唔该前唔该后,但个呀姐仲系全程黑晒面咁,绝对无下次!
首先嗌左个仙草芋圆,谂住望望menu先嗌其保野
整结系个椰青系够甜同好够冻,唔错。而个芋圆就一般般啦。