2020-10-04
炸啤酒薯条 $78 x良心小店.继续介绍炸薯条🙇🏻 成日食黑松露 今次试下啤酒味系乜味.唔知系心理作用定点 好似系有少少酒味 但我觉得系一阵甜味 炸得几香脆 不过d酱就普通左d 似系他他酱加少少黑松露味 另一个就系少少辣味咁.哩间小店其实本身都好多入排队支持 不过禁左夜晚堂食先唔使排队直入 可以留意下.热紫薯鲜奶 $43 x良心店.哩排都几中意饮哩d紫薯系列既野 粉紫色充满少女心 有少少薯味 不过奶味多似饮奶咁 latte冇咖啡因所以叫 样就几靓 饮落冇乜特别.美录恐龙 $48.望落去好似好浓味 事实上系有d失望 冇乜味咁 哩杯贵过饮咖啡 可以唔叫🤔🤔.不过用book枱app订位哩间一定要叫饮品 冇得用甜品替代 ..韩风泡菜烤鸡pizza $148 .好耐冇食过pizza 所以口痕想试下😋 想食d辣辣地既 所以叫左哩款.其实就唔辣既 不过泡菜几惹味 海量芝士 鸡肉份量都算丰富😆 $148有6大件其实都算抵食 佢系算厚底个d 但个底就烤得有d硬 但整体我都觉得系唔错既😆.其实哩间都想试好耐 最后系因为疫情下冇晚市早食饭唔使排队先食到🙇🏻我用eatigo订枱好似半价定6折 好抵食😳不过宜家
炸啤酒薯条 $78 x良心小店
继续介绍炸薯条🙇🏻 成日食黑松露 今次试下啤酒味系乜味
热紫薯鲜奶 $43 x良心店
美录恐龙 $48
不过用book枱app订位哩间一定要叫饮品 冇得用甜品替代
韩风泡菜烤鸡pizza $148
其实哩间都想试好耐 最后系因为疫情下冇晚市早食饭唔使排队先食到🙇🏻我用eatigo订枱好似半价定6折 好抵食😳不过宜家应该冇左哩个offer lu.